Magiska Piller Magiska piller utan recept
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Sexuell Man
BÄSTA PRIS
Piller ED

Frakt och leverans

Att din medicin ankommer till rätt bostadsuppgift inom en rimlig tidsperiod är av högsta vikt för den som vill agera för en mer njutningsfull lust i sovrummet. Därför satsar vi mycket energi på att se till att ordern manövreras på yppersta sätt och att leveransen anländer precis så som du önskat. Magiskapiller.com garanterar säkra överlämnanden och fraktkostnader till konkurrenskraftiga priser.

Följa din order

När du har beställt din önskade produkt och betalat för den får du inom kort en bekräftelse skickad till din e-mailadress. Här finns underrättelse om verket eller produkterna, tidpunkt för beställningen, din betalning och valt fraktsätt. Dessutom kan du via en länk följa hur långt din order har nått i leveranskedjan. Detta gör det enkelt för dig att beräkna ungefär när du kommer att mottaga den. Kollit ligger kvar hos ombudet i 12 dagar så du har lång tid på dig att hämta ut det från klockslaget det anländer.

Leveransrapport under transport

Om det mot förmodan skulle tilldra sig någon försening på vägen eller om något oväntat inträffar eller om vi erfordrar komma i kontakt med dig för att leverera din produkt så kommer du att aviseras om detta via sms eller mejl. Detta för att du ska vara säker på att du får din produkt så fort som möjligt. Du ska alltid vända dig till den aktuella transportören om du har frågor om din leverans. De kommer att kunna bemöta dina frågor snabbt eftersom de har full kontroll över vart varan befinner sig just nu.

När kan du förvänta dig din order

Din vara anländer i allmänhet mellan 7-21 dagar efter att du gjort din standardbeställning och den har godkänts som betald. Vid expressleverans tar det normalt 5-7 dagar innan leveransen anländer. Det kan vid vissa tillfällen ta kortare tid beroende på var du bor i landet. Frakt via DHL, Postnord eller Schenker går alltid till ett ombud i närheten av där du bor. Där hämtar du paketet genom att uppvisa giltig legitimation. Din leverans är diskret, ombudets medarbetare kan inte se exakt vad som finns i paketet. Du är garanterad trygghet och integritet hela vägen.

Fraktkostnad beroende på leveransalternativ

Hos magiskapiller.com är vi måna om att våra kunder ska få bra priser. Frakten är alltid inräknad i priset för produkten vilket betyder att den summan du ser är precis vad kostnaden kommer att bli. Detta adderar ett visst mått trygghet till våra kunder och det är något vi är stolta över. Du betalar aldrig något extra för din vara när du leverans anländer. Köpprocessen är färdig redan i vårt e-apoteks butik så fort du ser att din betalning har gått igenom.

Hit levererar vi

Magiskapiller.com levererar produkter av högsta klass för allt du behöver för att avhjälpa erektil dysfunktion till hela landet. Du kan med andra ord leva såväl i storstad som på landet om du vill lägga din beställning och invänta din medicin utan krångel och komplicerade beställningsprocesser. Från Haparanda i norr till Smygehuk i söder så tillhandahåller magiskapiller.com dina produkter till dig via duktiga transportföretag som Schenker, DHL och Postnord med professionella medarbetare.

Uthämtade produkter

När du har hämtat din produkt hos ditt ombud och kvitterat ut den med hjälp av din legitimation är leveransen fullständig. Vi kommer då att avsluta ditt ärende och ser fram emot att du ska beställa från oss igen i framtiden. Har du några frågor eller kommentarer i samband med att du mottagit ditt paket är du välkommen att kontakta oss via e-mail. Medicinska preparat kan inte returneras. Om du mot förmodan skulle ha några klagomål gällande din vara bör du dock kontakta oss så fort som du kan. Detta ger oss bättre möjlighet att rådgöra med dig om vad som kan ha hänt.

Mitt konto Mitt konto

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka hemsidan accepterar du att vi använder dina cookies.

Jag förstår!